Danny Buijs doet mee aan de Run Solo Challenge, jij ook?

21 mei 2020 / vandaag

Danny Buijs zet zich in voor het goede doel in de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen. De hoofdtrainer van FC Groningen gaat op vrijdag 5 juni tijdens de Run Solo Challenge 10 kilometer lopen en daagt supporters uit om mee te doen!

buijs run

Danny Buijs haalt samen met hoofdtrainers Dick Lukkien (FC Emmen), Johnny Jansen (sc Heerenveen) en Henk de Jong (Cambuur) via de Run Solo Challenge geld op in de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen. De trainers dagen vrienden, collega’s en supporters van de noordelijke profclubs uit om mee te doen met de Run Solo Challenge. Loop jezelf vitaal en steun een ander.
 
Tijdens de Run Solo Challenge, die naast vrijdag 5 juni ook op zaterdag 6 en zondag 7 juni wordt gehouden, kunnen deelnemers kiezen uit twee afstanden; 5 of 10 kilometer. De kosten voor deelname bedragen 10 euro. De opbrengst van de actie wordt door de maatschappelijke organisaties van de vier noordelijke profclubs, in het geval van FC Groningen is dat Stichting FC Groningen in de Maatschappij, in het najaar ingezet om mensen die geplaagd worden door eenzaamheid op een bijzondere manier te verrassen.
 
Zet je net als FC-trainer Danny Buijs in voor het goede doel en doe mee aan de Run Solo Challenge op 5, 6 of 7 juni. Door je in te schrijven voor deze actie wordt een vuist gemaakt tegen eenzaamheid. Meer informatie over de Run Solo Challenge en aanmelden gaat via: https://runsolochallenge.nl/

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws