Bonvarlet Groep nieuwe partner maatschappelijke stichting

4 maart 2020 / vandaag

Stichting FC Groningen in de Maatschappij heeft de Bonvarlet Groep te Hoogezand als nieuwe maatschappelijk partner kunnen binden. Eigenaar Thierry Bonvarlet tekende onlangs in het Hitachi Capital Mobility Stadion een overeenkomst voor drie jaar met de maatschappelijke stichting van de Trots van het Noorden.

Thierry heeft zijn onderneming TM Bonvarlet opgericht in 2006. Vanuit een klein kantoor is zijn bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een volwassen onderneming met veertig personeelsleden. Bonvarlet Beheer B.V. bestaat uit twee ondernemingen, te weten T.M. Bonvarlet / Porta Design B.V. en Marik Kunststoftechniek B.V. Eerstgenoemd bedrijf biedt een totaalconcept voor de inrichting en aankleding van uw pand en opereert zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Marik Kunststoftechniek B.V. is een gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en montage van kozijnen. Het bedrijf biedt passende oplossingen voor niet alleen raamwerk, maar ook deuren, serres, dakkappellen, gevelbekleding, zonwering en horren.
 
De ondernemer is blij dat zijn bedrijf met de ondersteuning van Stichting FC Groningen in de Maatschappij diverse doelgroepen een kans kan bieden. “Ik ben zelf een kind geweest die al op vroege leeftijd op eigen benen moest staan,” vertelt Bonvarlet. “Ik had een droom als kind om een goed leven te hebben en heb keihard gewerkt om van TM Bonvarlet een succesvol bedrijf te maken. Ik heb veel gehoord over Stichting FC Groningen in de Maatschappij; ze geven onder meer jongeren de mogelijkheid om zich te ontwikkelen.”
 
Door zijn jeugd voelt Bonvarlet zich verbonden met de doelgroep die onder meer via Sociale Activering wordt ondersteund door Stichting FC Groningen in de Maatschappij. “Het feit dat je nu niks hebt, betekent niet dat het nooit iets kan worden,” aldus Bonvarlet. “Ik ben daar het levende voorbeeld van. Door FC Groningen in de Maatschappij te steunen wil ik jongeren graag een kans geven en het geloof geven dat ze het kunnen. Uiteindelijk moet je het zelf doen, je moet er keihard voor werken, maar een organisatie als Stichting FC Groningen in de Maatschappij kan net dat steuntje in de rug zijn.”
 
De link met de Trots van het Noorden is er al jaren. “We hebben jaren geleden al verschillende huizen opgeknapt waarin voetballers uit het belofteteam woonden. De band met FC Groningen bestaat al langer en we zijn blij Stichting FC Groningen in de Maatschappij en haar vele projecten minimaal de komende drie jaar te kunnen ondersteunen. Daarnaast hopen we dat de projecten in onze eigen regio Midden-Groningen een boost krijgen.”
 
Meer informatie over de nieuwe maatschappelijk partner van Stichting FC Groningen in de Maatschappij is hier te vinden.
 
Wilt u meer weten over Stichting FC Groningen in de Maatschappij of de mogelijkheden tot ondersteuning? Mail dan naar Stichting FC Groningen in de Maatschappij

Bonvarlet 2
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws