FC Groningen Keepersschool

MicrosoftTeams-image (1)

FC Groningen Trainen als een Profkeeper start vanaf dit seizoen de FC Groningen Keepersschool. Hiermee wordt een vervolg gegeven aan de FC Groningen keeperstrainingen. Met de FC Groningen Keepersschool krijgen de keepersactiviteiten een meer structureel karakter, kinderen kunnen gedurende een langere periode deelnemen aan de trainingen. Vanaf vrijdag 29 oktober krijgen kinderen uit het achterland van FC Groningen een nog betere mogelijkheid zich te ontwikkelen als keeper. 
 
FC Groningen start vanaf dit seizoen met de FC Groningen Voetbalschool, waarbij trainingen worden aangeboden op vier locaties in de regio. Op de locatie Assen, bij ACV, krijgt op vrijdagavonden de FC Groningen keepersschool een plek. Met de FC Groningen Keepersschool wordt een verbeterd vervolg gegeven aan de FC Groningen keeperstrainingen, waarbij sinds afgelopen seizoen keeperstrainingen werden verzorgd door de keeperscoaches van de Opleiding van FC Groningen. Met de FC Groningen Keepersschool krijgen kinderen vanaf acht jaar de mogelijkheid zich te ontwikkelen met wekelijkse professionele trainingen volgens de methode en werkwijze van de keepersopleiding van FC Groningen. 

Het is inmiddels niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Voetbalschool van dit seizoen. Binnenkort zal de pre-registratie online staan.
 
Bij de FC Groningen Keepersschool is er keuze tussen drie abonnementen:

-FC Groningen Keepersschool: 19 trainingen, periode oktober-april. €332 (2022-2023)
Naast de 19 trainingen ontvang je een volledig pakket met twee wedstrijdkaarten, mini-bal, certificaat, foto en een ontwikkelgesprek per seizoen.

-Half seizoen: 13 trainingen, periode oktober-februari óf periode januari-april. €240
Naast de 13 trainingen ontvang je een volledig pakket met twee wedstrijdkaarten, mini-bal, certificaat en foto.

- Cyclus: 7 trainingen €133 Naast de 7 trainingen ontvang je een volledig pakket met twee wedstrijdkaarten, certificaat en foto.

Bovenstaande abonnementen bestaan uit één of meerdere cycli van zes of zeven trainingen. De trainingen duren 75 minuten en vinden allen plaats op vrijdagavond op FC Groningen voetbalschool locatie Assen, bij ACV. De deelnemers worden op leeftijd verdeeld over de twee tijdsvakken. Uiterlijk een week voor de eerste trainingsdag maken we bekend in welke van de twee groepen je bent ingedeeld. Zo zorgen we er voor dat we de meest optimale groepssamenstelling kunnen garanderen om elke keeper optimaal te ontwikkelen. Hierbij is ons uitgangspunt dat we trainen in kleine groepen zodat we iedere deelnemer veel persoonlijke aandacht kunnen geven. We Trainen immers als een Profkeeper!

*Kortingsregelingen: Bij eerdere deelname aan FC Groningen Trainen als een Prof, Trainen als een Profkeeper en/of lidmaatschap van de FC Groningen Junior Club geldt een korting van 10%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10%, vanaf het tweede deelnemende kind.
De korting wordt teruggestort na de betaling. Mochten er vragen zijn, kan er contact worden opgenomen via .

Keepers zijn verplicht om kleding te dragen van de FC Groningen Keepersschool. Het Robey kledingpakket bevat een sweater, lange broek, kousen, tas en bidon en kost slechts €50,00.
Na aanmelding wordt hiervoor een link verstuurd.

Alle trainingsdata en -tijden zijn te vinden via de volgende link: klik hier