Keepersclinic

keepersclinic-feed-2101201

FC Groningen Trainen als een Profkeeper organiseert een keepers-tweedaagse in de voorjaarsvakantie!

Wil jij in de voorjaarsvakantie trainen als een echte FC Groningen keeper? Keeperstraining op sportpark Corpus den Hoorn, volgens de FC Groningen methode, onder leiding van de keeperscoaches van de FC Groningen Opleiding? 
FC Groningen Trainen als een Profkeeper organiseert in de voorjaarsvakantie een keepers-tweedaagse. Deze keepers-tweedaagse bestaat uit een programma van twee dagdelen en vindt plaats op dinsdag 23 februari en woensdag 24 februari. Gedurende de keepers-tweedaagse train je op verschillende onderdelen van het keepersvak. We bieden een compleet programma aan waarin we je nieuwe keepersvaardigheden aanleren, keuzes leren maken in verschillende spelsituaties en de tweedaagse afsluiten met keepersspecifieke spel/wedstrijdvormen.

Wil je liever deelnemen aan één dagdeel, in plaats van de tweedaagse? Dat kan, in dat geval kies je voor één van de losstaande clinics: op dinsdag of op woensdag.

Onder aan de pagina lees je wat we aanbieden op de dinsdag en wat we aanbieden op de woensdag.
Wil je in de voorjaarsvakantie lekker keepen, veel plezier maken en tegelijkertijd een betere keeper worden? Dan is de FC Groningen keepers-tweedaagse jouw ideale vakantie invulling! De FC Groningen keepers-tweedaagse is toegankelijk voor alle kinderen. Voor de jongere deelnemers zijn de activiteiten op beide dagen in de ochtend (09:30-12:00 uur), voor de oudere deelnemers zijn de activiteiten op beide dagen in de middag (13:30-16:00 uur).
Per dagdeel hebben we plek voor 40 deelnemers. Let op: vol is vol! 
De keepers-tweedaagse vindt plaats op sportpark Corpus den Hoorn, hét trainingscomplex van FC Groningen.

DE FC GRONINGEN KEEPERSCLINIC KOST €35,00 (bij één dag) EN €65,00 (bij twee dagen) EN ZIJN INCLUSIEF:

  • Een officieel FC Groningen certificaat van deelname
  • Training van gediplomeerde FC Groningen Keeperscoaches
  • een FC Groningen Gadget
Keeperstrainer

Alvast een inkijkje in het programma van de keepers-tweedaagse:

Dinsdag 23 februari: ontwikkelen in specifieke keepersvaardigheden en keuzes maken in verschillende spelsituaties
-Tijdens dit dagdeel gaan we specifiek aan de slag met vier verschillende spelsituaties, zoals bijvoorbeeld voorzetten, terugspeelballen of schoten op doel.
-We trainen de specifieke vaardigheden die nodig zijn om deze spelsituaties de baas te zijn.
-We staan stil bij het maken van de juiste keuzes in deze spelsituaties: positie kiezen, een techniek gebruiken om de bal te verwerken, bijbehorende timing en communicatie.
 
Woensdag 24 februari: circuittraining en keepersspecifieke spel/wedstrijdvormen
-Dit dagdeel starten we met een circuittraining. We bieden oefenvormen aan waarin de spelsituaties van dinsdag terugkomen, uiteraard maken we het jullie op dag twee net iets moeilijker dan op dag één. Alles wat je hebt geleerd op dinsdag kun je toepassen in de circuittraining van woensdag.
-We sluiten de tweedaagse af met keepersspecifieke spel/wedstrijdvormen. Hier kun je de in de tweedaagse aangeleerde skills laten zien en de strijd aangaan met je leeftijdsgenoten! Lukt het jou om in al onze spel/wedstrijdvormen de winnaar te worden?