2-2 66e Idrissi
3-2 Mahi
4-2 van Weert

1e helft:
Van Weert trapt af. Mahi schampt de bal uit een vrije trap van: van Nieff, dit is het eerste wapenfeit van de FC. In de 12e minuut probeert Mahi met een sleep beweging de verdediging van Vitesse te passeren. Het mislukt. In de 17e minuut wordt Vitesse voor het eerst gevaarlijk, nadat Bruns een perfecte bal gaf op Rasicha en zelf door liep kon hij uithalen. Niet lang daarna schiet van Weert net naast. Reis krijgt na 24 minuten voetballen de gele kaart. De FC krijgt in de 29e minuut een vrije trap. Bacuna gaat achter de bal staan. Via de muur gaat de bal over en er volgt een corner. De wedstrijd begint nu tot leven te komen. In de 31e minuut schiet Kasper Larsen de bal via de lat in eigen goal: 0-1.  Navarone Foor krijgt van Vitesse krijgt een gele kaart. In de 41e minuut vindt er een blessure behandeling plaats. Bacuna en aanvoerder Kashia sliden vervelend op ekaar. Er komt één minuut extra tijd bij. Vitesse krijgt nog een vrije trap en Memisevic krijgt geel.

Ruststand: 0-1

2e helft:
Bruns trapt af. Niet veel later een gele kaart voor Todd Kane. Voorzet van Dabo, Linssen kopt over. In de 52 minuut is er een combinatie tussen Mahi en Doan. Doan draait goed weg, maar raakt de paal, de rebound ging er niet in. Ook Vitesse kon niet gevaarlijk worden uit de counter. In de 59e minuut maakt Antuna plaats voor Idrissi. Een minuut later schiet Dabo de bal in eigen doel en brengt de stand op 1-1. Nog geen minuut later krijgt Vitesse een penalty. Sergio wordt toegezongen. Oud FC Groningen speler, Tim Matavz schiet de 1-2 binnen en zet daarmee de Arnhemmers weer op voorsprong. Idrissi zorgt ervoor dat de FC in de 66e minuut weer op gelijke hoogte komt. De stand is 2-2. In de tweede helft is de wedstrijd helemaal tot leven gekomen. Goal!!
Mahi schiet de bal vol op de voet de rechter onderhoek  en schiet Groningen op 3-2. Vitesse wisselt gelijk en brengt Mount voor Bruns. Door een goede combinatie maakt Tom van Weert de 4-2 voor FC. Reis pakt zeer onterecht in de 84e minuut zijn 2e gele kaart en moet van het veld af. Ook pakt Tim Matavz nog geel. In de 89e minuut komt Jesper Drost in het veld voor Ritsu Doan.
FC Groningen wint de wedstrijd en de drie punten blijven in Groningen!