Junior Club Spelersmiddag groot succes!

6 mei 2022

Op dinsdag 26 april was het zover: de FC Groningen Junior Club Spelersmiddag op Sportpark Corpus den Hoorn! Dé unieke kans voor jonge FC-ers om op het veld te staan met hun helden. Zoals gebruikelijk was het een groot succes.
 
Maar liefst 195 leden van de Junior Club hadden zich aangemeld voor dit bijzondere evenement. Daarbij konden zij (kosteloos) samen trainen met spelers van het eerste elftal, onder begeleiding van professionele en gemotiveerde trainers van de club. En niet op zomaar een locatie. Sportpark Corpus den Hoorn, de thuisbasis van de Opleiding, was het toneel voor deze speciale middag.
 
De kinderen, maar ook de spelers en trainers, hadden het zichtbaar naar hun zin. Naast de training was er natuurlijk tijd om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen. Onze eigen mascotte Groby kwam langs en bij de merchandise-kar konden wedstrijdkleding en andere leuke fanartikelen worden gescoord.
 
Kortom: de Junior Club Spelersmiddag was een groot succes!

Bekijk alle foto's die zijn gemaakt via deze link.

Aanwezig zijn bij de volgende editie van de Spelersmiddag of één van de andere leuke activiteiten die de FC Groningen Junior Club organiseert? Meld je dan nu aan via www.fcgroningen.nl/junior-club/lid-worden!

Laatste nieuws