Jhonathan op bezoek bij FC Groningen

28 juli 2017

Hallo! Mijn naam is Jhonathan ik ben 9 jaar, dol op voetbal en lid van de Junior Club!

Mijn broer en zus die in Venezuela wonen zijn 3 maanden bij mij in Groningen en ik vond het leuk om hun mee te nemen naar mijn favoriete club FC Groningen.
Heel toevallig want ik mocht mee lopen in de line up en vond dit erg leuk en ook spannend!
Na de line up ben ik weer bij mijn broer en zus en rest van de familie gaan zitten op de tribune. Wij hadden mooie plekken dus konden alles goed volgen!
Mijn broer Daniel en mijn zus Marjhonny (uit Venezuela) vonden het ook hartstikke gezellig in het stadion en ze vonden onze club heel goed. Mijn twee zussen Marjhonny en Chayenne (mijn zus in Nederland) vonden dat er een paar knappe spelers bij FC Groningen spelen ;-). Leuk is ook dat mijn broer en zus nog een aantal weken blijven. Ook nog bij de Open Dag van FC Groningen dus gaan we daar zeker met ons allen weer heen! 
We vonden Lars Veldwijk erg goed! Ik ben nu ook fan van Lars Veldwijk (ik was fan van Bryan Linssen), maar ik ben en blijf een echte FC Groningen fan! Later wil ik ook profvoetballer worden.
Bedankt voor de superleuke dag! Ik vond het super dat ik dit kon delen met mijn broer en zus. Oja zij gaan zelfs misschien hier wonen dan heeft FC Groningen er twee nieuwe fans bij! 
 
Groetjes, Jhonathan Rafael Mata Diaz. 

Jhonathan

Laatste nieuws