Je eerste voetbalervaring

Voor het eerst ben je onderdeel van een voetbalteam. Samen met nieuwe vriendjes voetballen tegen een andere club. Wat is dat leuk! Naast je eerste keer zelf voetballen, moet je eerste bezoek aan een stadion ook bijzonder zijn. Samen met je vader en/of moeder (of iemand anders die samen met jou een fantastische middag wil beleven) in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Bekende spelers zien voetballen, daar kun jij nog veel leren!

FC Groningen biedt nieuwe leden (pupillen) van amateurverenigingen de mogelijkheid om gratis een wedstrijd in het Hitachi Capital Mobility Stadion te bekijken! 

Eerst even langs de FanCorner voor een mooie sjaal of cap te kopen. Door de poortjes en daar sta je dan. Wat groot, zo'n stadion! En al die mensen. De spelers zijn al bezig met de warming-up en Groby komt voorbij gelopen. Dan komen de spelers het veld op. Iedereen in het publiek gaat staan. FC Groningen scoort een doelpunt. Wat gaaf! Wat kun je jouw klasgenootjes maandag vertellen in de klas? Het is een ervaring om nooit te vergeten. Speciaal voor die eerste kennismaking met FC Groningen hebben we een pakket samengesteld!

Aanbod
- 1 gratis wedstrijdkaart voor de wedstrijd FC Groningen - Sparta Rotterdam (zondag 20 oktober, aanvang 14.30 uur)
- Stoelen dichtbij het veld, waar je het gras kunt ruiken
- Begroeting van Groby als hij langs jullie stoelen komt 

Foto week 2 vrienden

Voorwaarden seizoen 2019/2020
- Eenmalig te gebruiken en voor kinderen tot en met 9 jaar 
- Begeleiders kunnen via de reguliere kaartverkoop extra kaarten bestellen
- Persoonlijke begroeting Groby afhankelijk van tijdstip aankomst op de plekken.
- Kaarten en plaatsen op tribune op basis van beschikbaarheid.
- Aanmelden kan t/m woensdag 9 oktober 2019

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Gids1819