Indoor Techniektraining

Scoren week 4

FC Groningen Indoor Techniektraining

De FC Groningen Indoor Techniektraining zijn afgelopen!
Ook volgend seizoen zal er een cyclus van de FC Groningen Indoor Techniektraining worden georganiseerd.


In de periode dat het voetbal stil ligt bij jouw vereniging, kan je trainen bij FC Groningen! 
Tijdens de trainingen zal er op verschillende techniekthema's worden getraind, zoals Passeren en Dribbelen als El Hankouri of Omschakelen als Matusiwa.
Deze training vinden allen plaats op de speedsoccervelden in het Indoor Soccer Centre, zodat het altijd door kan gaan en zelfs tijdens een pak sneeuw buiten er lekker doorgetraind kan worden. 


Nieuw de FC Groningen Strippenkaart! 
Tijdens de Indoor Techniektraining kan je zelf kiezen hoeveel en met welke trainingen je mee wilt doen, dit heet de FC Groningen Strippenkaart. Met de strippenkaart kan je kiezen voor 2, 4, 6 of 8 trainingen. Hoe meer trainingen je kiest, hoe minder je betaald voor de trainingen! Aan elke training is een techniekthema gekoppeld, kies het thema dat jij wilt ontwikkelen of je leuk lijkt!

FC Groningen Strippenkaart

  • 2 trainingen voor 40,00 euro  
  • 4 trainingen voor 72,00 euro
  • 6 trainingen voor 90,00 euro 
  • 8 trainingen voor 110,00 euro 

Bij alle trainingen zit een FC Groningen pakket. Dit bestaat uit het gekozen aantal trainingen, een FC Groningen bidon en twee kaarten voor een FC Groningen wedstrijd. Kinderen tussen de 6 en 14 jaar kunnen zich opgeven voor de FC Groningen Indoor Techniektraining. Omdat er gewerkt wordt in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers is er beperkt plek. 

Juichfoto week 4