Reservering skyboxen

horecafotos-119

​Bestellingen Skyboxhouders


Buffet
Op wedstrijddagen is het als skyboxhouder mogelijk om rondom een thuiswedstrijd van FC Groningen een buffet te reserveren in uw eigen skybox.

FC Groningen is een samenwerking aangegaan met Vermaat Groep, onder meer bekend van de horeca exploitatie van het NOK in het Groninger Forum. Vermaat Groep zal de komende maanden tijdens wedstrijden zowel de dinermogelijkheden in het restaurant als de buffetopties in de skyboxen verzorgen.

Bekerwedstrijd FC Groningen - RKC Waalwijk
Zondag 7 november verwelkomen wij RKC Waalwijk als tegenstander, aftrap van de wedstrijd is om 12.30 uur. Reserveren is mogelijk via onderstaand formulier. 

Buffetten kunnen wij voor, tijdens en na de wedstrijd in uw skybox serveren. We ontvangen uw reservering graag uiterlijk woendag 3 november voor 12:00 uur. We kijken uit naar uw komst naar Euroborg op zondag 7 november bij de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Het stadion is vanaf 2 uur voor aanvang wedstrijd geopend.
 
Oosters buffet € 19,50:
Invulling volgt
 
Groningsbuffet  € 28,50:
Koude gerechten
Invulling volgt
Warme gerechten
Invulling volgt

Snacks
Ook is het mogelijk voor u, als skyboxhouder, om diverse snacks tijdens de wedstrijd in uw skybox te nuttigen. U kunt via het onderstaande formulier alvast uw bestelling doorgeven.

- Groningse Gehaktbal € 4,60

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.