Experience

Herleef de sfeer uit het oude Oosterpark, aanschouw de Europese avonturen bewonder de KNVB beker of de Gouden Schoen die Henny Meijer als enige speler van FC Groningen wist te winnen. Onze historie is mooi en daar mogen we trots op zijn.

Op 30 maart 2017 is de FC Groningen Experience geopend, een interactief museum waar de clubhistorie weer tot leven komt. In samenwerking met het Supporterscollectief is de Experience gerealiseerd. Door wisselende collecties en gadgets zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen!

DSC_0121
DSC_0125

De FC Groningen Experience is igratis en zonder afspraak te bezoeken op woensdagmiddag tussen 13.00 uur en 17.00 uur

Bij het verlaten van de FC Groningen Experience wordt aan de bezoekers een vrijwillige bijdrage gevraagd, die besteed zal worden aan de verdere aankleding en inrichting van het museum.

DSC_0112
DSC_0110
DSC_0139

Rondleidingen

Belangstellenden en groepen, die buiten de staandaard tijden de FC Groningen Experience willen bezoeken, kunnen voor meer informatie en reserveren, contact opnemen via .

Groepen van 8 personen of meer hebben de mogelijkheid om in overleg op een zelf gekozen tijdstip een rondleiding te boeken. De kosten zijn € 9,00 p.p. voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Groepen vanaf 15 personen krijgen 10% korting op de totaalprijs. De rondleiding is inclusief een kop koffie of thee en een leuk aandenken.