Experience

Herleef de sfeer uit het oude Oosterpark, aanschouw de Europese avonturen bewonder de KNVB beker of de Gouden Schoen die Henny Meijer als enige speler van FC Groningen wist te winnen. Onze historie is mooi en daar mogen we trots op zijn.

Op 30 maart 2017 is de FC Groningen Experience geopend, een interactief museum waar de clubhistorie weer tot leven komt. In samenwerking met het Supporterscollectief is de Experience gerealiseerd. Door wisselende collecties en gadgets zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen!

DSC_0121
DSC_0125

De FC Groningen Experience is in de periode april, mei en juni gratis en zonder afspraak te bezoeken op twee vaste momenten:
- op zaterdag tussen 11.00 uur en 16.00 uur
- op woensdagmiddag tussen 13.00 uur en 17.00 uur

Bij het verlaten van de FC Groningen Experience wordt aan de bezoekers een vrijwillige bijdrage gevraagd, die besteed zal worden aan de verdere aankleding en inrichting van het museum.

DSC_0112
DSC_0110
DSC_0139

Rondleidingen

Belangstellenden en groepen, die buiten deze twee tijdstippen de FC Groningen Experience willen bezoeken, kunnen voor meer informatie en reserveren, contact opnemen via .

Groepen van 8 personen of meer hebben de mogelijkheid om in overleg op een zelf gekozen tijdstip een rondleiding te boeken. De kosten zijn € 9,00 p.p. voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Groepen vanaf 15 personen krijgen 10% korting op de totaalprijs. De rondleiding is inclusief een kop koffie of thee en een leuk aandenken.

FC Groningen Experience en Escape Hunt: beleef het beiden als compleet bedrijfs- of teamuitje.

Speel de kamers “Diefstal KNVB beker uit FC Groningen museum bij Escape Hunt en geniet daarna van een rondleiding door het FC Groningen stadion met een bezoek aan de FC Groningen Experience. Genoeg om over na te praten onder het genot van een drankje. Dit alles voor slechts € 29,50 per persoon!
 
Het programma kan in overleg uitgebreid worden i.s.m. FC Groningen horeca.

Reserveren
U kunt reserveren via groningen@escapehunt.com of of 050-851 78 00. Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 14.00 uur.
Vermeld bij uw reservering het aantal teams (maximaal 2) en het aantal deelnemers (minimaal 8 personen). Schrijf in de mail ook uw voorkeur voor een datum en tijdstip. De tijdsduur bij Escape Hunt is ongeveer anderhalf uur. Daarna wordt het programma vervolgd in het Hitachi Capital Mobility Stadion. de rondleiding duurt 90 minuten.

Van Escape Hunt naar het stadion is minder dan 2 kilometer. Dit kan per auto of te voet.