Blijf fit met FC Groningen!

smalleheader-fitmetfcg

Het coronavirus brengt ons allemaal in een uitzonderlijke tijd. Een periode van zoveel mogelijk binnen blijven en zo min mogelijk sociale contacten. Ook een tijd zonder onze grootste hobby: voetbal!
 
Om deze periode gezamenlijk zo goed mogelijk door te komen, hebben we op deze pagina een aantal onderwerpen samengebracht, die we de komende weken bundelen onder de noemer #fitmetfcg

Zo zijn er tips van voetballers en specialisten om in deze thuisperiode zo fit mogelijk te blijven. Daarnaast belichten we de 15 mooiste goals in de 15 jaren dat FC Groningen nu in de Euroborg speelt. Ook zijn de samenvattingen van de betreffende thuiswedstrijden beschikbaar om nog eens rustig terug te kijken en te genieten van alle prachtige doelpunten, die in ons stadion zijn gemaakt.

Ook zijn er voor de jeugd diverse activiteiten onder de noemer ‘voetbalfun’ en is er aandacht voor diverse acties in deze voetballoze periode. Tot slot kun je hier al het nieuws vinden over de organisatorische consequenties voor FC Groningen en onze supporters als gevolg van de door de overheid getroffen maatregelen ter bestrijding van het coronavirus.

Zorg goed voor elkaar en jezelf!

nieuws
werk
video2
voetbalfun
acties
stuureenkaartje