Nieuwe Topsportkrant Teylingen

27 november 2019 / vandaag

De Topsportkrant van de gemeente Teylingen is weer op de mat gevallen in Sassenheim, Warmond en Voorhout. 

FC Groningen Media realiseerde deze krant in samenwerking met Korfbalvereniging TOP/SolarCompleet, VV Ter Leede en Rugbyclub The Bassets. Deze Teylingse clubs presteren al jaren op topniveau en profileren zich ook dit seizoen weer nadrukkelijk. En dat trekt de aandacht. Lokaal, regionaal en zelf landelijk.
 
Zo is Ter Leede na het kampioenschap en promotie bezig aan een uitstekend seizoen in de Derde Divisie. Vijfvoudig korfballandskampioen TOP/SolarCompleet gaat vol voor de titel en RC The Bassets behoort inmiddels tot de top-5 van het Nederlandse rugby.

Maatschappelijke functie 
Het mooie daarbij is dat alle topsportclubs in de gemeente Teylingen veel waarde hechten aan de eigen jeugd en hen alle kansen bieden. Dit past ook bij de maatschappelijke functie. Sport is belangrijk in een gezonde samenleving en werkt bovendien verbindend.
Daarom wordt sport in de gemeente Teylingen ook gestimuleerd. Sport in alle soorten en maten en op ieder niveau, met de topsport als aanjager van nieuwe ontwikkelingen. Die combinatie staat dan ook centraal in de jaarlijks Topsportkrant Teylingen. Een uitgave van FC Groningen Media.
 

teylingencover
Gasterra

Praat mee