Sport050 krant in gemeente Groningen

10 april 2019 / vandaag

FC Groningen Media heeft in opdracht van Sport050 een promotiekrant uitgebracht met als onderwerp: buiten sporten. De krant wordt vanaf zaterdag 13 april huis-aan-huis verspreid in de gemeente Groningen.

Sporten is gezond voor lichaam en geest. Sport050 daagt je daarom uit naar buiten te gaan en lekker in beweging te komen. Het zonnetje breekt door, het blijft langer licht en de temperatuur wordt aangenamer. Kortom; dit is de perfecte tijd om heerlijk in de buitenlucht te gaan sporten. Trek je sportschoenen aan, haal je racefiets uit de schuur en sport lekker met ons mee!
 
Het platform voor bewegend Groningen
Sport050 is hèt platform voor bewegend Groningen. Middels de speciale Sport050 krant worden inwoners van de gemeente Groningen getriggerd om in beweging te komen. In de krant staan leuke sportevenementen die de komende tijd in en rondom Groningen plaatsvinden. Verder worden diverse sportaanbieders en clubs beschreven in de krant.
 
Ook is een verhaal te lezen over de heropening van Openluchtbad De Papiermolen en is er aandacht voor het projectteam De Bewegende Stad, dat zich bezighoudt met het aanleggen van openbare sportplekken in de gemeente Groningen.
 
Interviews
In de speciale Sport050 krant staan tevens leeswaardige interviews met Groninger topsporters; dammer Roel Boomstra en atlete Jorinde van Klinken. Net als informatieve verhalen over blessurepreventie of het belang van goede voeding.
 
De Sport050 krant valt vanaf zaterdag 13 april huis-aan-huis op de mat in de gemeente Groningen. Voor meer informatie over Sport050 en het gehele sportaanbod in de gemeente Groningen verwijzen we je graag door naar www.sport050.nl.

Gasterra

Praat mee