Seizoengids Amateurconvenant

21 september 2017 / vandaag

De nieuwe seizoengids van het Amateurconvenant FC Groningen is verschenen. Een prachtig naslagwerk voor het noordelijke amateurvoetbal.
 

In deze zesde editie, van het maar liefst 244 pagina’s tellende magazine, worden alle 200 amateurpartners/clubs belicht die zijn aangesloten bij het Amateurconvenant FC Groningen. Van Achilles tot Zwaagwesteinde en van Corenos uit Roodeschool tot BDE in Emmen.

Daarnaast bevat de gids veel informatie over de doelen van het Amateurconvenant, de ontwikkeling van jeugdspelers, kennisdeling, regionale voetbalscholen, spelplezier én samenwerking. Want niets voor niets zijn amateurclubs zijn de 'aorta' van FC Groningen. 
 
Kortom, een mooi naslagwerk voor het Amateurvoetbal in Noord-Nederland. Hierdoor wordt de communicatie tussen de leden van het Amateurconvenant FC Groningen vergemakkelijkt en ontstaat er een mooie vorm van kennisdeling.
 
Amateurconvenant 
FC Groningen is trots op het Noorden en trots op haar amateurpartners. Door middel van het Amateurconvenant wil de club het algemene voetbalniveau en de voetbalbeleving in Noord-Nederland stimuleren. Bij het Amateurconvenant FC Groningen zijn ruim 200 verenigingen uit Groningen, Drenthe en Friesland aangesloten. www.amateurconvenant.nl.
 

cov.ama1
Gasterra

Praat mee