Promotiekrant oefenduel OranjeLeeuwinnen

2 april 2019 / vandaag

FC Groningen Media heeft in samenwerking met de KNVB een promotiekrant gerealiseerd voor de oefenwedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Mexico. Het duel wordt op vrijdag 5 april gespeeld in GelreDome te Arnhem. De krant wordt deze week –de week voorafgaande aan de wedstrijd– in Arnhem verspreid.

FC Groningen Media heeft in het verleden vaker samengewerkt met de KNVB rondom de promotie van wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen. Tijdens de succesvolle kwalificatiereeks in aanloop naar het WK, van aankomende zomer in Frankrijk, werden er kranten gerealiseerd in Groningen, Nijmegen en Heerenveen.
 
Met de oefenwedstrijd tegen de Mexicaanse vrouwen begint de voorbereiding op de naderende WK voor de OranjeLeeuwinnen aan een nieuwe fase. In de krant, die wordt verspreid in Arnhem en een oplage kent van bijna 40.000 exemplaren, komen onder andere recordinternational Sherida Spitse en oud-Vitessespeler en huidig assistent-bondscoach Michel Kreek aan het woord.
 
Daarnaast is er een uitgebreide analyse van het Mexicaanse vrouwenvoetbal met Mexicaans voetbalkenner Daniel Reyes Villaseñor, is er aandacht voor amateurvereniging VV Eldenia uit Arnhem en een vooruitblik op het WK. Vanzelfsprekend staat de krant boordevol nuttige en leuke wedstrijdinformatie.
 
De vrouweninterland Nederland-Mexico is vrijdag 5 april 20.00 uur in GelreDome Arnhem.    

spitse
Gasterra

Praat mee