Programmaboekje voor prachtig G-voetbaltoernooi bij Asser Boys

9 april 2019 / vandaag

Asser Boys, lid van het Amateurconvenant FC Groningen, organiseert zaterdag 13 april het KNVB bekertoernooi G-voetbal district Noord. FC Groningen Media vervaardigde in samenwerking met de voetbalvereniging een mooi en informatief programmaboekje voor het evenement.

Het G-voetbal neemt een belangrijke plaats in bij de voetbalvereniging uit Assen. Nadat Asser Boys in 1988 startte met G-voetbal bij de senioren, heeft het sinds vijftien jaar ook een speciale jeugdafdeling; de Topkids.
 
Asser Boys viert dit jaar haar 100-jarig jubileum. Dat is reden genoeg om op zaterdag 13 april een prachtig voetbalfeest te vieren met de G-voetballers van de vereniging en vele andere clubs. Voor het eerst in de geschiedenis van het KNVB bekertoernooi G-voetbal district Noord wordt het evenement zowel bij de jeugd als bij senioren op dezelfde dag gespeeld. Zeventien jeugdteams en 24 seniorenteams strijden om de titels en tijdens het toernooi worden meer dan 85 wedstrijden gespeeld.
 
In het door FC Groningen Media gerealiseerde programmaboekje komen diverse personen over het G-voetbal aan het woord, staat een duidelijk toernooireglement en zijn poule-indelingen en wedstrijdschema’s te vinden. FC Groningen Media wenst alle deelnemers, betrokkenen en toeschouwers een fantastische dag! 

20190408_150610
Gasterra

Praat mee