Presentatiegids 2019/2020

13 september 2019 / vandaag

De FC Groningen Presentatiegids 2019/2020 is verschenen! Iets later dan gebruikelijk, maar omdat de keuze is gemaakt na de transferdeadline te verschijnen is de gids nu wél superactueel.

In de Presentatiegids vind je alle informatie over de Trots van het Noorden. Van de eerste sectie tot de onder-12, van de groundsman tot Groby en van het Amateurconvenant tot de zakelijke mogelijkheden. Met speelschema’s, statistieken, historie, supporters, kaartverkoop, unieke spelerspagina’s en uiteraard ook de toppers van Kids United. Kortom: alles over de FC op 170 kleurrijke pagina’s.

10.000 exemplaren
De Presentatiegids is gedrukt in een oplage van 10.000 exemplaren en is verspreid onder sponsorrelaties van FC Groningen en de leden van de Supportersvereniging. De gids is eveneens verkrijgbaar in de FanCorner van FC Groningen.
 
De Presentatiegids is een uitgave van FC Groningen Media in samenwerking met de communicatieafdeling van FC Groningen, huisfotograaf Erwin Otten, grafisch serviceburo Kijf&Witte en Scholma Print & Media.
 

presgids1920
Gasterra

Praat mee