ParaHockey Special Hockeykrant

18 november 2019 / vandaag

In de zomer van 2018 bestond het G-hockey in Nederland 25 jaar. Vanwege die mijlpaal maakte de Hockeykrant een speciale editie. Daar geven we nu een vervolg aan, met een prachtige ParaHockey Special.

Daar is ook een goede reden voor want hockey is voor iedereen en iedereen moet kunnen hockeyen. En als je door een beperking niet mee kunt met een regulier team, zijn er voldoende varianten van ‘aangepast hockey’. Oftewel: ParaHockey.
 
Special
Om ParaHockey extra onder de aandacht te brengen en vooral ook te laten zien wat er allemaal mogelijk is, lanceerde de Hockeykrant een bijzondere ParaHockey Special. Daarin veel aandacht voor de Oranjeteams die afgelopen zomer schitterden op het EK ParaHockey in Antwerpen. Ook belichten we de succesvolle ParaHockey Elftallencompetitie en het Nederlands E-hockeyteam.

Clubs
Vanzelfsprekend komen ook in deze editie weer veel clubs aan bod. Zoals de G-hockeyers van Fletiomare, HC Twente, HDM, Zwolle, Leonidas, Mijdrecht, HC Horst, Deurne en Ares. De olympische kampioenen van Barneveld en LG-landskampioen Den Bosch.

Daarnaast 20 jaar Kampong Rolstoelhockey, de meerwaarde van Rapid Rollers, de E-hockeyers van Groningen en de ambitie op SG Beveland. Verder kijken wij alvast vooruit naar de Special Olympics die komende zomer in Den Haag worden gehouden én presenteren de laatste ontwikkelingen op het gebied van ParaHockey.

In de clubhuizen en online
De speciale editie over ParaHockey ligt inmiddels in de clubhuizen en is binnenkort ook online te lezen op www.hockeykrant.nl. Hou ‘m dus in de gaten! De Hockeykrant is een uitgave van FC Groningen Media.
 

parahockeycover
Gasterra

Praat mee