Over FC Groningen Media

FC Groningen Media is een dochteronderneming van FC Groningen beheer BV, maar opereert als een zelfstandig mediabedrijf. Wij zijn gehuisvest in het Euroborgcomplex, aan de Boumaboulevard in Groningen. U vindt ons in de Euroborg Offices.

 

magazines

De kernactiviteiten van FC Groningen Media zijn grotendeels gericht op het realiseren van gedrukte uitgaven. Kranten, programmagidsen, businessmagazines, presentatiegidsen, periodieke uitgaven, bedrijfsbrochures en zogenaamde ‘specials’. Zowel voor clubs en organisaties uit de Nederlandse sportwereld, als voor het bedrijfsleven, onderwijs, zorg en (semi)overheidsinstellingen. Daarnaast verzorgt FC Groningen Media alle media-uitgaven van FC Groningen.

FC Groningen Media is eveneens een professionele partner voor de productie van mailings, folders, brochures en huisstijldrukwerk. Daarnaast houdt FC Groningen Media zich bezig met de verkoop van LED-reclame, Narrowcasting, websitebanners en diverse digitale toepassingen met een hoog scorend vermogen.
 
Kortom, of het nu gaat om print of digitale uitingen:  FC Groningen Media verzorgt het complete pakket. Van concept tot realisatie.