Nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant

24 oktober 2019 / vandaag

De nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant is verschenen. 32 pagina’s boordevol nieuws en achtergrondartikelen over de clubs in de regio Oost-Brabant.

In de Hockeykrant Oost-Brabant slaan we af met de de Oranjeheren. Niet voor niets, want op 26 en 27 oktober moeten de mannen van Caldas in het tweeluik tegen Pakistan een Olympisch ticket veiligstellen. Mocht dit lukken, dan start naast de Pro League ook de ‘Road to Tokio’.
 
Galema en Van Geffen
Vooruitblikkend op de Spelen spraken wij met de Brabantse internationals Margot van Geffen en Jelle Galema. Beiden willen dit seizoen eerst knallen bij Den Bosch, maar ‘Tokio’ werpt toch ook al duidelijk een schaduw vooruit. “De Spelen zijn voor iedere hockeyer het hoogst haalbare en daar moéten we bij zijn!”
 
Clubs
In de nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant uiteraard ook weer veel aandacht voor de clubs in de regio. Zo belichten we nieuwe filosofie van Oranje-Rood, de promotiejacht van MOP, het debuut van Geldrop in de eerste klasse, het ontwikkelproces bij HCAS en de ambitieuze plannen van HC Eindhoven. 
Verder: de groei van Oirschot Dames 1, de aspiraties van Civicum, het G-hockey bij Deurne, de ontwikkelingen op Basko, Cranendonck, Nuenen en Boxmeer, de keeperscarrousel van Berlicum, de herstart van Helmond, de laatste initiatieven van de KNHB en de lancering van OldStars Walking Hockey.
 
De Hockeykrant Oost-Brabant is verkrijgbaar in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in Oost-Brabant. De Hockeykrant is een uitgave van FC Groningen Media. Meer informatie vind je op www.hockeykrant.nl.

Foto: © OrangePictures/Perry van de Leuvert

coverbrabant
Gasterra

Praat mee