Nieuwe editie FC Groningen Journaal

15 oktober 2019 / vandaag

De nieuwe editie van het FC Groningen Journaal is verschenen. De krant is inmiddels huis-aan-huis verspreid in de gemeente Groningen en diverse regio’s in de provincies Groningen en Drenthe.

In de krant weer veel nieuws over de Trots van het Noorden en diverse interviewartikelen en achtergrondverhalen. Zo blikt Mark-Jan Fledderus terug zijn eerste maanden als technisch directeur, maken we kennis met Adrie Poldervaart en zijn er interviews met Ajdin Hrustic, Ko Itakura, Bart van Hintum en Ramon Pascal Lundqvist.

Verder aandacht voor het maatschappelijke project Sociale Activering, de mogelijkheden van FC Groningen Horeca, de meningen over het aan- en verkoopbeleid en de nieuwe vertrouwenspersoon Roel Petter. En: de visie van fysiektrainer Jarno Voorintholt, een terugblik met Hans Schrijver, eSports, de Junior Club en een mooi artikel over voetbalclub ZEC. 

Het FC Groningen Journaal is gratis verkrijgbaar in de FC Groningen FanCorner. De krant is ook online te lezen via deze link. Het FC Groningen Journaal is een uitgave van FC Groningen Media, in samenwerking met FC Groningen, huisfotograaf Erwin Otten en Grafisch Serviceburo Kijf&Witte.

fcjournaaloktober2019
Gasterra

Praat mee