Nieuw magazine VVCS

14 september 2017 / vandaag

​De nieuwe editie van ‘De Contractspeler’ is verschenen. Het periodieke magazine van de Vereniging van Contractspelers voor en over Nederlandse profvoetballers.

Untitled-1 copy

De Contractspeler is het officiele informatieorgaan voor de leden van de VVCS. Dit zijn profspelers in de Eredivisie en in de Jupiler League, jeugdspelers en amateurs die actief zijn in het betaald voetbal, speelsters in de Eredivisie Vrouwen en profspelers in het buitenland.

FC Groningen Media verzorgt voor dit magazine de acquisitie en vervult een centrale rol binnen het proces van vormgeving, druk en verspreiding. Dit in een uitstekende samenwerking met de redactie van de VVCS en onze projectpartners Kijf&Witte uit Leek en Scholma Print&Media uit Bedum.

VVCS
De VVCS is de Nederlandse belangenorganisatie van profvoetballers. Naast de inzet en ondersteuning bij cao-onderhandelingen en contractbesprekingen, biedt de VVCS profvoetballers diverse studiemogelijkheden via de VVCS Academy. www.vvcs.nl.

Informatie
Voor meer informatie over de commerciële mogelijkheden om in dit magazine zakelijk te scoren, kunt u contact opnemen met onze accountmanager Ferry de Rooij.

Gasterra

Praat mee