Magazine TopsportZorgCentrum

18 december 2018 / vandaag

Het nieuwe TopsportZorgCentrum opende in oktober officieel de deuren. Inmiddels hebben alle partijen hun intrek genomen in het multifunctionele complex dat sport, zorg, kennis en ondernemen verbindt en waar samen wordt gewerkt aan een vitale toekomst van Noord-Nederland. 

De combinatie van al deze functies op één locatie is uniek in Nederland. Het TopsportZorgCentrum is dan ook hét nieuwe visitekaartje van Groningen. Bovendien geldt het gebouw door de opvallende kleurstelling als een landmark voor Stad en Ommeland. 

Om het TopsportZorgCentrum, de vele functies en het unieke concept te belichten realiseerde FC Groningen Media een stijlvol presentatiemagazine. Met als titel: ‘Een nieuw Gronings icoon’. 

covertszc

Presentatiemagazine

In het magazine wordt een volledig beeld gegeven van de totstandkoming van het spraakmakende pand, het ontwikkelde concept, de diverse lagen en de gebruikers. Daaronder FC Groningen, Restaurant 2Corpus, VNO-NCW / MKB Noord, INTER-PSY, het Martini Ziekenhuis en alle partners van de sportzorglaag Het Omnium.

Daarnaast komen diverse belanghebbende partijen aan het woord over de betekenis van het TopsportZorgCentrum en de toegevoegde waarde die het complex biedt voor Stad en Provincie Groningen.
 
Het Presentatiemagazine TopsportZorgCentrum is een uitgave van FC Groningen Media, in samenwerking met huisfotograaf Erwin Otten, Grafisch Serviceburo Kijf&Witte en Scholma Print & Media.   

Gasterra

Praat mee