Kersteditie FC Groningen Journaal

19 december 2018 / vandaag

De decembereditie van het FC Groningen Journaal is verschenen. In de huiskrant van de club weer volop nieuws en achtergrondartikelen over de Trots van het Noorden. 

In het FC Groningen Journaal een uitgebreid interview met hoofdtrainer Danny Buijs over de eerste seizoenshelft van FC Groningen. Ook is er aandacht voor de ‘Helden van Weleer’, die te gast waren rondom thuiswedstrijd tegen NAC Breda en wordt de verhuizing naar het nieuwe TopsportZorgCentrum belicht. 

coverfcjournaaldec2018

Interviews
Verder zijn er interviewartikelen te lezen met aanvoerder Mike te Wierik, clubtopscorer Mimoun Mahi, vice-aanvoerder Samir Memisevic, aanvaller Mateo Casseirra en met Kellian van der Kaap, de talentvolle verdediger van Jong FC Groningen.

Daarnaast een kijkje achter de schermen met Sil Piek, de data-analist van FC Groningen, we gingen op bezoek bij HS'88 in Hoogezand, er is een terugblik met Luciano da Silva en natuurlijk aandacht voor de activiteiten van de Junior Club en Stichting FC Groningen in de Maatschappij.
 
De kersteditie van het FC Groningen Journaal is een uitgave van FC Groningen Media en is huis-aan-huis verspreid in 21 gemeenten met een totale oplage van maar liefst 271.350 exemplaren. De digitale versie van de krant is binnenkort ook online te lezen via deze website.

Gasterra

Praat mee