Huis-aan-huiskrant tijdens Nationale Sportweek 2018

5 september 2018 / vandaag

Groningen is hostcity van de Nationale Sportweek 2018. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF en wordt dit jaar voor de vijftiende keer gehouden. Groningen staat van zaterdag 15 september tot en met zaterdag 29 september in het teken van sport en bewegen. In opdracht van Sport050 verzorgde FC Groningen Media een speciale Nationale Sportweek 2018 krant die aankomende week bij alle huishoudens in Groningen en Ten Boer op de mat valt. 

In de krant is een uitgebreide agenda te vinden, staan verschillende initiatieven beschreven en komen diverse Groningse sportpromotors, onder wie FC Groningenspeler Mimoun Mahi, aan het woord. Kortom; in deze krant vind je alle informatie over de Nationale Sportweek 2018. De huis-aan-huiskrant heeft een totale oplage van ruim 71.000 exemplaren.
 
Tijdens de Nationale Sportweek worden tal van sportactiviteiten georganiseerd in de gemeente Groningen. Van 15 tot en met 29 september zetten veel clubs en organisaties hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen.
 
Als hostcity van de Nationale Sportweek 2018 heeft Groningen gekozen voor het thema jeugdsport. Groningen is niet voor niets ‘City of Talent’ en iedereen heeft talent voor bewegen. Via een activiteit tijdens de Nationale Sportweek kun jij ontdekken waar jouw talent ligt. Vier de Nationale Sportweek mee en kom in beweging!
 
Alle spotlights staan op vrijdag 28 september gericht op Groningen wanneer het NOC*NSF naar Groningen afreist om samen met de Stad de sportieve opening van het schooljaar mee te vieren. Die dag worden in het Hitachi Capital Mobility Stadion tal van clinics aangeboden. Twee dagen eerder, op woensdag 26 september, is er in het Hitachi Capital Mobility Stadion een sportinspiratiebijeenkomst.
 
Het sportaanbod in Groningen en de activiteiten vind je op www.sport050.nl 

NOC NSF
Gasterra

Praat mee