Decembereditie FC Groningen Journaal

18 december 2019 / vandaag

De decembereditie van het FC Groningen Journaal is verschenen. In dit Kerstnummer weer veel nieuws over de Trots van het Noorden en diverse interviewartikelen en achtergrondverhalen.

Zo geeft algemeen directeur Wouter Gudde uitleg over de nieuwe koers van FC Groningen waarbij het doel is om zowel financieel als sportief structureel aansluiting te vinden met de subtop van Nederland en minimaal positie 7 te veroveren in de Eredivisie..
 
Spelers
Verder zijn er interviews met Samir Memisevic, Joel Asoro, Ahmed El Messaoudi en Romano Postema. We blikken terug met Mathias Florén, peilden de meningen over de positie van de FC en spraken met supportercoördinator Matthias Mulder. Daarnaast de stand van zaken bij de jeugdteams, schrijver en supporter Ferdi Delies, het EHBO-team van FC Groningen, eSports, de Junior Club, Gezond Scoren en een mooi artikel over VV Warffum.  

Verspreiding
Het FC Groningen Journaal is inmiddels verspreid in de gemeente Groningen, Assen, Westerkwartier, Appingedam, Midden-Groningen, Oldambt, Noordenveld en Het Hogeland. Daarnaast is de krant gratis verkrijgbaar in de FC Groningen FanCorner. Het FC Groningen Journaal is een uitgave van FC Groningen Media, in samenwerking met FC Groningen, huisfotograaf Erwin Otten en Grafisch Serviceburo Kijf&Witte.
 

coverfcgjournaaldec2019
Gasterra

Praat mee