Decembereditie De Hattrick

20 december 2018 / vandaag

De Kersteditie van De Hattrick verschenen, het magazine van de Business Club FC Groningen. 

In deze uitgave een uitgebreide kennismaking met Gabi Goos. De nieuwe voorzitter van de Business Club geeft haar visie op ondernemen, netwerken en de zakelijke kansen bij FC Groningen. 

covergabi

Business Clubleden
Daarnaast zijn er interviewartikelen te vinden met diverse Hattrick’s Clubleden. Zoals Amysoft, 365Werk, Vitesse textielreinigers, Bakker Ganzeveld Assurantiën, Quintus Five Vitaal en De Verbinding.

Verder: de commerciële kansen van FC Groningen in Japan, de groeimarkt eSports, verslagen van de recente netwerkbijeenkomsten en de Businessborrel op Locatie, de laatste zakelijke updates en uiteraard de vaste rubrieken Tweets & Twitter, Transfers en de activiteitenagenda. 

De Hattrick wordt verspreid onder alle de leden van de Business Club FC Groningen en zakelijke relaties van FC Groningen. Ook is het magazine te vinden in onder meer congrescentra, beursgebouwen, theaters, restaurants en op leestafels bij bedrijven en instellingen in de drie noordelijke provincies.
 
De Hattrick is een uitgave van FC Groningen Media, in samenwerking met FC Groningen, Grafisch Serviceburo Kijf&Witte en Scholma Print & Media.   

Gasterra

Praat mee