Bel Hassani eerste hoofdrolspeler van 2019

18 januari 2019 / vandaag

FC Groningen begint de tweede helft van het seizoen 2018/2019 zaterdagavond 19 januari met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Ook voor de resterende thuiswedstrijden dit seizoen realiseert FC Groningen Media in samenwerking met de communicatieafdeling van de Eredivisionist een programmaboekje. Nieuweling Iliass Bel Hassani is de eerste hoofdrolspeler van 2019.

Bel Hassani neemt het zaterdagavond om 20.45 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion op tegen zijn oude werkgever Heracles Almelo. In het programmaboekje is een nadere kennismaking met de aanvaller te lezen.
 
Daarnaast beschouwen beide trainers voor op de wedstrijd, wordt er teruggekeken in de historie en zijn er tal van interessante wedstrijdfeiten te vinden over het duel tegen de ploeg uit Almelo.
 
De programmaboekjes worden voorafgaand aan het treffen met Heracles Almelo rondom het stadion verkocht. De boekjes zijn allen voorzien van een lotnummer waarmee de supporter kans maakt op prachtige FC-prijzen.
 
Ook voor de resterende thuiswedstrijden van het seizoen 2018/2019 tegen; Vitesse, Feyenoord, VVV-Venlo, ADO Den Haag, De Graafschap, Excelsior, Ajax en Fortuna Sittard zal FC Groningen een programmaboekje verzorgen, zodat de FC-supporter uitstekend voorbereid aan de wedstrijd kan beginnen. 

Gasterra

Praat mee