Sport

Eén van de kernactiviteiten van FC Groningen Media is het realiseren van sportuitgaven voor diverse partners en opdrachtgevers. Seizoensgidsen, businessmagazines, programmaboekjes of een promotiekrant: FC Groningen Media doet het graag én vooral goed.

Dankzij de vele opdrachtgevers in de sportwereld heeft FC Groningen Media zich in de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot een ervaren mediapartner. Diverse betaald voetbalorganisaties als FC Groningen, De Graafschap, Cambuur en FC Emmen doen dan ook graag een beroep op ons. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met topamateurclubs zoals Rijnsburgse Boys, VV Katwijk, FC Lisse, VVSB en Ter Leede. 

Hoewel voetbal een historische basis vormt, werkt FC Groningen Media niet alleen samen met voetbalclubs. Zo zijn ook diverse uitgaven geproduceerd voor onder andere basketballclub Donar en de korfbalclubs PKC uit Papendrecht en ZKV de Meervogels uit Zoetermeer.

covamsterdam

Hockeykrant
Daarnaast is ook hockey een belangrijk segment. Na diverse uitgaven te hebben gerealiseerd voor een reeks aan hockeyclubs is FC Groningen Media in 2011 gestart met de Hockeykrant. Een fullcolour tabloid met nieuws, informatie en achtergronden over de hockeysport. 
De Hockeykrant kent inmiddels 11 regionale edities en wordt verspreid in de clubhuizen van meer dan 150 hockeyverenigingen in vrjwel heel Nederland. 

FC Groningen Media is dus thuis in iedere sport en heeft partners op ieder niveau.