Activiteiten

FC Groningen Media verzorgt jaarlijks alle media-uitgaven van FC Groningen. Toch is dat maar een deel van onze werkzaamheden. 

FC Groningen Media produceert ieder seizoen namelijk meer dan 200 uitgaven voor vele opdrachtgevers. Bijvoorbeeld de promotiekranten voor Stichting De Opkikker, Veilig Verkeer Nederland, Playing For Succes, Indoor Brabant en de succesvolle Hockeykrant die in 11 edities in heel Nederland verschijnt.

alfa1

Maar ook het presentatiemagazine van DelfSail 2016, de glossy van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, een presentatieboekwerk voor het Alfa-college en een reeks aan stijlvolle brochures en specials voor de zakelijke markt. Bovendien hebben wij samenwerkingsverbanden met diverse topamateurclubs en betaald voetbalorganisaties.  

Digitale diensten
Daarnaast houdt FC Groningen zich bezig met de verkoop van LED-reclame, Narrowcasting, websitebanners en diverse digitale toepassingen met een hoog scorend vermogen. Ook verzorgen wij drukwerk tegen uiterst scherpe tarieven. Kortom, of het nu gaat om print of digitale uitingen:  FC Groningen Media verzorgt het complete pakket. 

De producten die FC Groningen Media maakt zijn onder te verdelen in Sport en Zakelijk.