Van FC Groningen naar Norrköping! door Sanne Raap

12 november 2018

Als FC Groningen supporter moet je wat over hebben voor je club en dat is precies wat ik heb laten zien met dit avontuur!! Toen ik hoorde dat zowel Yoëll van Nieff als Kasper Larsen FC Groningen gingen verlaten heb ik direct gezegd het maakt niet uit waar ze heen gaan, ik ga er een keer heen!

Dit kan leiden tot reisjes naar Almelo van 3 uur, maar ook een halve wereldreis. Ik ben op 22 oktober 2018 om 12:10 op het vliegtuig gestapt naar Arlanda Airport Stockholm. Waarom? Omdat ik mijzelf graag aan mijn beloftes houdt en dus ben ik op het vliegtuig gestapt in Eindhoven. Na een vlucht van bijna 2 uur was ik aangekomen in Zweden! Na een half uur lopen naar de Flixbus was de laatste stap gekomen, naar Norrköping,

Ik verstond, sprak of begreep de taal niet maar ik was toch mooi na een busreis van 4 uur aangekomen in het koude Norrköpping. Eenmaal aangekomen in mijn hotel na een reis van 14 uur maar even bedacht wat ik die dag erna ging doen.. omdat ik er maar 2 dagen was, de eerste echte dag heb ik de stad een beetje verkend om mijzelf een beetje te vermaken. Op dag 2 heb ik gedaan waarvoor ik naar Zweden ben gekomen. Ik heb een training in het stadion gezien en ik heb Kasper Larsen gezien. Hiervoor ben ik Kasper heel dankbaar want ja ik ga niet zonder goeie reden naar Zweden. Na het praten over FC Groningen, IFK Norrköping en nog wat andere onderwerpen hebben we elkaar voorlopig tot ziens gezegd en hopelijk kan ik Kasper snel weer een keer zien!!! :)