FanCorner

De Fanshop van FC Groningen is sinds seizoen 13-14 ondergebracht in een nieuwe accommodatie. Gezamenlijk met de afdelingen ticketing en supporterszaken betrekken zij de FanCorner Groningen.
Een full-service-point voor alle supporters.

Fan Corner

De FanCorner Groningen is gevestigd op de hoek van de nieuwbouw van het Alfa-college aan de Boumaboulevard. U kunt hier iedere werkdag terecht voor al uw supporterszaken, zoals het kopen van een wedstrijdticket en merchandise artikelen, maar ook voor informatie over FC Groningen en de wedstrijden. 

FC-GroningenFanCorner4

Altijd in de buurt
Hoewel het winkelen in de webshop steeds gangbaarder wordt, willen veelklanten de artikelen ook in een fysieke winkelomgeving kunnen bekijken. De afdeling Merchandise beheert de FC Groningen Groothandel die meer dan 50 winkels voorziet van FC Groningen artikelen. Deze verkooppunten liggen verspreid in de provincies Groningen en Drenthe (wilt u weten of er een verkooppunt bij u in de buurt is, klik dan op wederverkopers).  En bent u in de buurt van het stadion? Dan kunt u voor de volledige collectie terecht in de FanCorner Groningen.

Aangepaste openingstijden

LET OP!
i.v.m. de aangekondigde maatregelen rondom het COVID-19 virus zijn wij tot nader order gesloten.


klik hier voor de openingstijden