2020 programma

Een bezoek aan het stadion moet een onvergetelijke ervaring zijn. Dat doel heeft de club zichzelf gesteld in het beleidsplan 2017-2020. Om dit te helpen realiseren lanceert de club het Supporters 2020 programma, verwijzend naar het beleidsplan.
 
FC Groningen ontvangt geregeld op- en aanmerkingen van supporters waarmee de organisatie verbeteringen kan doorvoeren. Dat kan al via afdeling Supporterszaken, onze supporterscoördinator en via het FanOnderzoek, dat via KNVB Expertise jaarlijks wordt gehouden. Ook zit de club elke zes weken met een afvaardiging van alle supportersgroeperingen om tafel. Om nog beter in kaart te brengen wat er bij een specifieke thuiswedstrijd goed of niet goed is gegaan, zal de club gaan werken met een online vragenlijst en met ‘mystery guests’.
 
Online vragenlijst
Na elke thuiswedstrijd krijgen bezoekers van onze thuiswedstrijd de mogelijkheid een online vragenlijst in te vullen via deze link. Dit duurt slechts enkele minuten en de antwoorden zijn voor de club zeer waardevol. Het bezoek aan FC Groningen zit immers nog vers in het geheugen waardoor concrete verbeterpunten direct benoemd kunnen worden.
 
Mystery guests
Aangezien er een verschil zit tussen het invullen van een vragenlijst na afloop van een wedstrijd en het bewust letten op de dienstverlening van de club aan de hand van een vragenformulier, zullen er op elke tribune ook bij iedere wedstrijd twee ‘mystery guests’ aanwezig zijn. Van hen verwachten wij dat ze een uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn, waarbij de checklist kort wordt doorgenomen. Na afloop van de wedstrijd volgt dan een terugkoppeling over de bevindingen. Wil jij je aanmelden als ‘mystery guest’ bij een thuiswedstrijd van FC Groningen? Dat is het mogelijk door je hiervoor aan te melden via onderstaand formulier.
 
De uitkomsten van deze beide doorlopende onderzoeken zullen gedeeld worden met het supportersoverleg om af te stemmen welke zaken prioriteit zullen krijgen.

Aanmelden mystery guest

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.