Fanzone

20130901-_MG_8164

Een leven lang FC Groningen! FC Groningen zit diepgeworteld in Stad en Ommeland. Vanaf de geboorte worden kinderen ingeschreven als lid van de Junior Club waarna ze na 12 jaar doorstromen naar de Green White Bengels. Ook op latere leeftijd delen supporters van de club hun passie. Georganiseerd via één van de supportersgroeperingen of op het werk, in de kleedkamer of bij vrienden. De prestaties van FC Groningen zijn vaak onderwerp van gesprek.

2015 sfeeractie westman

FC Groningen hecht veel waarde aan haar supporters. Zeer frequent heeft de club contact met de diverse supportersgroepringen en ook via de afdeling Supporterszaken wil de club toegankelijk zijn. Afspraken met supporters zijn beschreven in het Cultuurmanifest. Mochten er verschillen van inzicht zijn dan heeft de club via Paul Zweverink een intermediair aan zich verbonden.
 

2014 winst playoffs 90

De club bestaat uit de gezamenlijke passie van de vele supporters die FC Groningen heeft. De herinneringen maken de club. De mooie supportersverhalen geeft de club op deze website graag een platform. Groenwitte passie moet namelijk worden doorgegeven van generatie op generatie.