FAN-obligatielening FC Groningen

Draag bij aan een unieke voetbalbelevenis bij elke thuiswedstrijd van FC Groningen

Supporters van FC Groningen kunnen bijdragen aan het verbeteren van de fanbeleving in het Hitachi Capital Mobility Stadion én ontvangen een aantrekkelijk rendement op de FAN-obligaties FC Groningen, hetgeen kan oplopen tot maximaal 8,5%!

FC Groningen wil 1.000 FAN-obligaties uitgeven van € 500,- per stuk. FAN-obligatiehouders ontvangen een vaste rentevoet van 2,5 % en een variabele rente welke afhankelijk is van de bezetting van het Hitachi Capital Mobility Stadion (maximaal 6,0%). Samen dragen we bij aan een voller stadion en profiteren we hiervan. FC Groningen wil de inleg van deze FAN-obligatielening FC Groningen gebruiken voor het verhogen van de uitstraling van het Hitachi Capital Mobility Stadion door het stadion aan de buitenkant met passende kleuren te gaan aanlichten. Daarnaast wil de club de voetbalbeleving vergroten door onder andere het publieksgedeelte van het stadion meer ‘aan te kleden’. Dit in lijn met het eerder gepubliceerde beleidsplan 2017 - 2020.

aanlichting

De FAN -obligatielening FC Groningen wordt op 1 april 2017 uitgegeven door FC Groningen B.V. en heeft een looptijd van maximaal tien jaar.

Meer informatie en inschrijven

Hieronder treft u de volledige prospectus en het inschrijfformulier. Heeft u aanvullende vragen dan kunt u deze stellen via

Prospectus
Inschrijfformulier
 

prospectus plicht