Partners

KFC_Sign_Sign_deCentrale

KFC

KFC Corporation is een fastfoodketen die kipproducten verkoopt en is de grootste ​fried chicken-keten ter wereld. In Nederland bevinden zich 58 vestigingen. In Groningen bevinden zich twee vestigingen: op het Sontplein en de Westerkade.

Plaza_Sportiva_logo_footerv3

Plaza Sportiva

Gezondheid gaat om veel meer dan bewegen alleen. Gelukkig kun je je gezondheid gemakkelijker beïnvloeden dan je denkt. 
Als je dit leest, zit je vast net even lekker bij te komen van een drukke hectische dag. Misschien zelfs nog wel met een snelle magnetronmaaltijd op schoot. Want je moet straks weer aan de slag. Het combineren van je situaties,  vrienden en je werk kan vaak lastig zijn, hé?  Je weet wel dat je gezonder moet leven. Je wilt meer bewegen en iets in je zegt dat je gezonder moet eten. Je wilt je wel veranderen. Maar je weet niet hoe.

PlazaSportiva Leefstijlcoach Teun helpt de Esporters van FC Groninngen met een gezonde leefstijl. 

Logo V moda

V Moda

Met V-MODA als partner is het eSports team van FC Groningen verzekerd van de beste kwaliteit hoofdtelefoons om mee te gamen. eSporer Nick den Haer kan voortaan trainen en spelen met de hoofdtelefoon van V-MODA. Bij wedstrijden op een hoog niveau hoort nu eenmaal een geluidsbeleving op hoog niveau.  Een V-MODA hoofdtelefoon is erg stevig en dus bestand tegen elk duel. Door de uitgebreide personaliseringsmogelijkheden zijn de hoofdtelefoons de ideale match voor het eSports team van FC Groningen.

FC-Groningen---V-Moda-banner---486-x-250---GL
original

BUNDLED Esports

Sinds 2001 organiseert Bundled gaming evenementen op alle denkbare schalen. Bundled adviseert FC Groningen op het gebied van eSports en verzorgt het management van de top FIFA- eSporters van Nederland.