Partners

Media-Markt-vector-logo-e1490270155885

MediaMarkt

MediaMarkt en eSports FC Groningen zijn oude bekenden van elkaar. FC Groningen is al sinds 2014 actief in eSports, ver voor de start van de landelijke eSports-competitie. Destijds werd er een heuse MediaMarkt eDerby in het stadion georganiseerd voorafgaand aan de Derby van het Noorden tussen FC Groningen en sc Heerenveen.

Logo V moda

V Moda

Met V-MODA als partner is het eSports team van FC Groningen verzekerd van de beste kwaliteit hoofdtelefoons om mee te gamen. eSporer Nick den Haer kan voortaan trainen en spelen met de hoofdtelefoon van V-MODA. Bij wedstrijden op een hoog niveau hoort nu eenmaal een geluidsbeleving op hoog niveau.  Een V-MODA hoofdtelefoon is erg stevig en dus bestand tegen elk duel. Door de uitgebreide personaliseringsmogelijkheden zijn de hoofdtelefoons de ideale match voor het eSports team van FC Groningen.

FC-Groningen---V-Moda-banner---486-x-250---GL
KFC_Sign_Sign_deCentrale

KFC

KFC Corporation is een fastfoodketen die kipproducten verkoopt en is de grootste ​fried chicken-keten ter wereld. In Nederland bevinden zich 58 vestigingen. In Groningen bevinden zich twee vestigingen: op het Sontplein en de Westerkade.

LOGO_PAYT_C10M100Y100K0

PAYT

Per 1 september 2017 is Payt de hoofdsponsor van FC Groningen voor ten minste twee seizoenen. Payt is het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland. Ambitie, Groningse nuchterheid en vastberadenheid zijn kernwaarden die Payt en FC Groningen met elkaar gemeen hebben.

original

BUNDLED eSports

Sinds 2001 organiseert Bundled gaming evenementen op alle denkbare schalen. Bundled adviseert FC Groningen op het gebied van eSports en verzorgt het management van de top FIFA- eSporters van Nederland.