KFC blijft partner van Esports FC Groningen

24 september 2019

Naast de Eredivisie strijdt FC Groningen ook dit seizoen weer mee in de eDivisie. Samen met KFC gaat FC Groningen toffe activiteiten organiseren voor #ESFCG community.

KFC_Sign_Sign_deCentrale

KFC

FC Groningen is al sinds 2014 actief in esports, ver voor de start van de landelijke esports-competitie. Destijds werd er een heuse eDerby in het stadion georganiseerd voorafgaand aan de Derby van het Noorden tussen FC Groningen en sc Heerenveen. Sindsdien organiseert FC Groningen regelmatig evenementen, die zich richten op het spel FIFA van EA Sports.

Vanaf november 2019 zal de 21-jarige Nick de Hamer FC Groningen weer vertegenwoordigen in de eDivisie op de PlayStation en de Xbox. KFC is prominent zichtbaar rondom wedstrijden in de eDivisie. Naast de actviteiten op topniveau, worden ook KFC gamentoernooien georganiseerd en helpt  KFC met een upgrade van de FC Groningen Esports Skybox. 

E-Divisie dag 5 BTS-64

Be part of the #ESFCG community

Sinds dit seizoen  is het mogelijk om lid te worden van de  #ESFCG community! Als ‘lid’ van #ESFCG geniet jij van allerlei voordelen! De focus ligt op de game FIFA20. Idereen kan kosteloos lid worden Je gameniveau en leeftijd is niet belangrijk. Ontmoet nieuwe mensen en nodig jouw vrienden uit. De meest talentvolle gamers komen op uitnodiging in aanmerking voor de esports trainingsgroep.

DSC_0169

Laatste nieuws