A next step for the next generation met V-MODA

12 oktober 2018

Naast de Eredivisie strijdt FC Groningen ook dit seizoen weer mee in de eDivisie. Met V-MODA als partner is het eSports team van FC Groningen verzekerd van de beste kwaliteit hoofdtelefoons om mee te gamen.

v-moda logo

FC Groningen is al sinds 2014 actief in eSports, ver voor de start van de landelijke eSports-competitie. Destijds werd er een heuse eDerby in het stadion georganiseerd voorafgaand aan de Derby van het Noorden tussen FC Groningen en sc Heerenveen. Sindsdien organiseert FC Groningen regelmatig evenementen, die zich richten op het spel FIFA van EA Sports.

V-MODA
Vanaf november 2018 zal de 20-jarige Nick de Hamer FC Groningen vertegenwoordigen in de eDivisie op de PlayStation en de Xbox. Nick kan voortaan trainen en spelen met de hoofdtelefoon van V-MODA. Bij wedstrijden op een hoog niveau hoort nu eenmaal een geluidsbeleving op hoog niveau. “Een V-MODA hoofdtelefoon is erg stevig en dus bestand tegen elk duel. Door de uitgebreide personaliseringsmogelijkheden zijn onze hoofdtelefoons de ideale match gebleken voor het eSports team van FC Groningen”, aldus V-MODA Business Development Manager Bart Meyvis.

E-Divisie dag 5 BTS-64

eDivisie
De eDivisie, de virtuele Eredivisie voor eSporters, begint aan haar tweede volledige seizoen. FC Groningen participeert vanaf de start in de eDivisie en boekte met Absalom Warkor en het laatste half jaar ook met Nick al mooie resultaten. Zo zijn vooralsnog alle Derby’s van het Noorden gewonnen! De eDivisie is via meerdere online kanalen zoals Twitch en Youtube te volgen en de wedstrijden werden wekelijks uitgezonden op FOX Sports. Het bereik van de eDivisie was afgelopen seizoen duizelingwekkend met in totaal ruim 16 miljoen views.

#ESFCG digitale backdrop oktober 2018

Laatste nieuws