string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Sponsorloop.

Loopt jouw klas de 4 Mijl op zondag 8 oktober in het FC Groningen shirt ontworpen door Kraantje Pappie?

FC Groningen, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Kraantje Pappie dagen jouw klas uit om te gaan hardlopen! En daar kun je iets heel leuks mee winnen: FC Groningen shirts voor de hele klas, ontworpen door Kraantje Pappie! En hij komt ze persoonlijk langs brengen!

Rennen met je school of club is leuk en gezond. Met de opbrengst van de sponsorloop geef je andere kinderen de kans om ook te sporten, te dansen of muziek te maken.

Wat moet je doen

  1. Meld jouw klas aan via onderstaande formulier. Je ontvangt dan een sponsorlooppakket.
  2. Organiseer met jouw klas een sponsorloop. Dat is direct ook een leuke training voor de 4 Mijl. Samen met de klas probeer je zoveel mogelijk geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Via een speciale actiepagina kunnen familie en vrienden eenvoudig doneren.
  3. Laat ons uiterlijk 30 juni weten hoeveel geld jullie als klas hebben opgehaald. 
  4. Heeft jouw klas het meeste geld opgehaald? Dan komt Kraantje Pappie begin juli bij jullie op bezoek en neemt hij voor iedereen in de klas een shirt mee. 
  5. Op zondag 8 oktober wordt in Groningen de 4 Mijl georganiseerd. We zien jullie dan in deze prachtige shirts in het FC Groningen startvak. Is 4 Mijl net iets te ver? Geen probleem, dit jaar is er ook een mini 4Mijl!

Jeugdfonds Sport & Cultuur

1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld.

Aanmelden sponsorloop

Via onderstaand formulier is het mogelijk aan te melden voor de sponsorloop.

Sponsorloop