We kunnen weer!!

17 september 2020

Na een lange periode van geen wedstrijden op de amateurvelden mag er weer gevoetbald worden. Een aantal verenigingen hadden de leden in de zomermaanden wel de gelegenheid gegeven om een balletje te trappen. Na de vakantie werden de trainingen weer opgepakt en in het weekend van 29 en 30 augustus werd er een start gemaakt met de bekercompetitie.   
 

En mag er weer worden gevoetbald, maar jammer genoeg niet op de wijze zoals we altijd gewend waren. Gewoon gaan voetballen is er helaas vooralsnog nog niet bij.
Het coronavirus is voorlopig nog niet weg, waardoor we allemaal beginnen aan een onzekere periode. Om het seizoen te laten slagen is het nu – meer dan ooit – belangrijk om met elkaar samen te werken en ons aan de regels te houden.
De verenigingen hebben daar in samenwerking met de KNVB protocollen voor opgesteld en belijningen op toegangswegen, in de kantines en naar de kleedkamers etc. gemaakt.

In beweging blijven is o zo belangrijk en veel mensen hebben daar in de achter ons liggende vijf maanden zelf een goede invulling aan kunnen geven. We hebben kunnen zien, dat voor het bestrijden van corona een goede gezondheid van cruciaal belang is. En nu er weer gesport kan worden kunnen de verenigingen daarin een goede en grote rol vervullen. Maar dan moet ieder individu daarin wel zijn eigen verantwoordelijkheid in nemen en zich aan de regels houden.
Bij het voetballen behoort uiteraard ook de gezelligheid. Velen van ons zullen de onderlinge sociale contacten hebben gemist. Voor, tijdens en na de wedstrijd bij de derde helft. Maar ook hier zal het anders zijn en zal rekening moeten worden gehouden met de voorschriften. 

Alleen samen kunnen we corona bestrijden!! 
We wensen iedereen veel succes en hopelijk mogen we met elkaar een mooi seizoen 2020/2021 tegemoet zien.  

Laatste nieuws