Tussenstand; 77% geeft voorkeur aan echt gras

7 augustus 2017 / vandaag

Zonder leden bestaat er geen amateurvereniging en dat beseffen wij ons maar al te goed. Wij zijn benieuwd wat jij vindt van het spelen op kunstgras, maar ook van andere aspecten van voetballen bij een amateurclub. Een tussenstand geeft weer dat maar liefst 77% van de ondervraagden liever op gewoon gras speelt.

Voorkeur gras of kunsgras

Via deze weg vragen wij je deze enquête (https://ersm.nl/fcgroningenledenonderzoek/) in te vullen. Dit onderzoek is een initiatief van FC Groningen en wordt tevens aan alle verenigingen, die lid zijn van het Amateurconvenant, aangeboden.

De amateurclubs krijgen na afloop van het onderzoek inzage in de resultaten die betrekking hebben op hun vereniging. Hier kunnen zij verbeterpunten uithalen. FC Groningen gebruikt de resultaten van alle verenigingen tezamen om meer inzicht te krijgen in wat er leeft bij de verenigingen.

Onder alle deelnemende verenigingen wordt een bezoek, met alle leden van de club, aan een wedstrijd van FC Groningen in het seizoen 2017/2018 verloot. Daarnaast verloot FC Groningen 5x twee VIP-kaarten onder alle individueel ingevulde vragenlijsten.

Bij de beantwoording van de vragen is anonimiteit gegarandeerd. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met de antwoorden. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.
Dit is de link naar de enquête: https://ersm.nl/fcgroningenledenonderzoek/

Als lid of betrokkene van een Amateurconvenant-partner kun je nog t/m 23 augustus deze enquête invullen en maak je dus kans op VIP-kaarten.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws