Seizoengids 2018-2019

12 juni 2018 / vandaag

In verband met het enorme succes van de voorgaande edities verschijnt medio september 2018 de 7e editie van de seizoengids ‘Trots op het Noorden’ van het Amateurconvenant FC Groningen. Een fullcolor magazine van ruim 230 pagina’s waarin elke vereniging aangesloten bij het convenant de mogelijkheid krijgt zichzelf te presenteren. We hopen dat alle verenigingen legendarische clubverhalen willen delen. Daarnaast presenteert het Amateurconvenant FC Groningen haar nieuwe plannen en ontwikkelingen rondom het komende seizoen.

cov.ama

Dit jaar zetten wij volledig in op het pure clubgevoel en gedurende het productieproces vragen wij om medewerking van partnerverenigingen. Iedere vereniging is uniek en heeft haar eigen verhaal. We zijn op zoek naar deze legendarische verhalen die kenmerkend zijn voor uw vereniging. FC Groningen biedt verenigingen de mogelijkheid zich te presenteren aan voetbalminnend Noord-Nederland. Een mooie kans om de interactie met de FC en met elkaar te verbeteren. Deze gids wordt bij alle aangesloten verengingen en sponsorrelaties verspreid.
 
Wij vragen partnerverenigingen om deze link de clubgegevens in te vullen en bijbehorende vragen te beantwoorden, zodat alle clubpagina’s actueel zijn.

Uiterlijke aanleverdatum voor de gegevens is maandag 9 juli.
 

nov 2
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws