Samen in actie voor onze amateurpartners, rennen voor je club!

17 juni 2020 / vandaag

Na alle steunbetuigingen voor FC Groningen in deze tijd, wil de Trots van het Noorden ook graag de amateurpartners aangesloten bij het FC Groningen Amateurconvenant helpen. Samen willen we de amateurverenigingen graag weer eens laten juichen, want ook voor amateurclubs in onze regio heeft de coronacrisis natuurlijk grote financiële gevolgen. Daarom komt het FC Groningen Amateurconvenant in actie.

Er wordt – in samenwerking met Sponsorloop.nl – een grote sponsorloop georganiseerd voor alle partnerverenigingen. Alle leden van de clubs en supporters van FC Groningen kunnen met deze actie geld inzamelen voor hun eigen amateurvereniging.

De amateurvereniging waarvoor wordt gelopen, hoeft hiervoor verder niks te doen. Voor de clubs aangesloten bij het FC Groningen Amateurconvenant staat er al een speciale actiepagina klaar. Hier kunnen de deelnemers en sponsors zich aanmelden. Alle administratie gaat digitaal (inclusief betalingen), wel zo gemakkelijk. Een prachtige manier voor supporters om hun amateurvereniging te steunen en daarnaast te werken aan de eigen fitheid. Bovendien maken jullie deelnemers met deze actie kans op mooie FC Groningen prijzen! 
 
Amateurverenigingen die de actie zelf ook willen delen met hun (jeugd)leden kunnen een gepersonaliseerd promotieplan aanvragen bij de organisatie, met de actielink van de eigen vereniging. Stuur hiervoor een mail naar 
 
Uiteraard is deze actie coronaproofDe sponsorloop is niet bedoeld als evenement. Alle deelnemers lopen apart, bijvoorbeeld voor of na hun training (in overleg met de trainer) of thuis. De RIVM-richtlijnen die op dat moment gelden zijn daarbij leidend. 
 
Kijk voor meer informatie op www.sponsorloop.nl/fcgroningen 

sponsorloop-fcgroningen-facebook
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws