Masterclass Trainer/Coach

Logos_Masterclass
Masterclass deelnemers 2019
Masterclass deelnemers 2019

Masterclass Trainer/Coach editie 2020

De sportbrede masterclass is een uitvloeisel van het samenwerkingsverband tussen FC Groningen, HEALTH i PORT, KNVB en Hanzehogeschool Groningen (Instituut voor Sportstudies). De sportbrede masterclass richt zich dit studiejaar op trainer-coaches die werkzaam zijn in de teambalsporten voetbal, handbal, basketbal, hockey, korfbal en waterpolo. Deelnemers ontvangen na afloop van de masterclass licentiepunten voor het trainer/coach-diploma.
 
State-of-the-art kennis
Na het volgen van de sportbrede masterclass heeft de cursist state-of-the-art kennis en vaardigheden tot zich genomen op het gebieden als motorisch leren, blessurepreventie, technische vaardigheden, video-analyse, presteren onder druk, ontwikkeling speelwijze en individualisering.

Bote Talsma 4

Opbouw van cursus
De masterclass bestaat uit vier workshops met verschillende thema’s die d.m.v. theoretische en/of praktische sessies gepresenteerd zullen worden door Bote Talsma (Coach FC Groningen O15), Arjan Taaij (Coach Lycurgus), Erik Braal (Coach Donar), Anne Benjaminse (Docent/ Onderzoeker RuG en Hanzehogeschool), Steven Wuestenenk (Coach Be Quick 1887) en Mischa Visser (Coach KNVB O17).

De cursus wordt gehouden op diverse topsportlocaties in de stad Groningen, start in op maandag 13 januari 2020 en kost € 210,00. Ben jij (voetbal)trainer en en wil jij deelnemen? Geef je dan op via de website van de Hanzehogeschool Groningen. Hier vind je ook alle informatie over de cursus.

Programma

Wanneer: Locatie: Workshop informatie:
Workshop 1
Datum: maandag 13 januari 2020
19.00 uur - 22.00 uur
TopsportZorgCentrum Groningen Workshopleiders: Anne Benjaminse (Docent/ onderzoeker RuG en Hanze) & Bote Talsma (FC Groningen O15)
Thema: motorisch leren
 
Workshop 2
Datum: maandag 3 februari
19.00 uur - 22.00 uur
Alfa College (locatie Kardinge Groningen) Workshopleider: Arjan Taaij (Coach Lycurgus)
Thema: presteren onder druk 
Workshop 3
Datum: maandag 9 maart
19.00 uur - 22.00 uur
Stadion Esserberg,
Be Quick 1887
Workshopleiders: Mischa Visser (Coach NL's 017) & Steven Wuestenenk (Coach Be Quick 1887)
Thema: ontwikkeling speelwijze 
Workshop 4
Datum: maandag 30 maart 
19.00 uur - 22.00 uur
Hitachi Capital Mobility Stadion Workshopleider Erik Braal (Coach Donar)
Thema: individualisering 
Mischa Visser

Voorwaarden

Geinteresseerde trainers/coaches kunnen hun interesse kenbaar door zich aan te melden via het inschrijfformulier. De  inschrijving verloopt tot maandag 6 januari 2020 via de website van de Hanzehogeschool Groningen. Deelnemers aan de Masterclass dienen aan enkele voorwaarden te voldoen. Zo is minimaal een KNVB TC III /UEFA C-diploma vereist (of vergelijkbaar niveau) en wordt een proactieve houding verwacht van de trainer/coaches.

Samenwerking

De Masterclass is een uitvloeisel van het samenwerkingsverband tussen FC Groningen, HEALTH i PORT, KNVB en Hanzehogeschool Groningen (Instituut voor Sportstudies). Deelnemers aan de Masterclass ontvangen na het volgen van de workshops licentiepunten voor het trainer/coach-diploma en een Hanzehogeschool-certificaat.

Voorwaarden deelname en overige informatie:

  1. Je bent enthousiast en ambitieus.
  2. Je bent in het bezit van minimaal een TC3 / UEFA C diploma.
  3. De masterclass zal doorgaan bij minimaal 20 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers betreft 25
  4. Na toelating worden de  kosten (€ 210,-) gefactureerd

INSCHRIJFFORMULIER:

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER