Kom in beweging met de Amateurconvenant FC Groningen Sponsorloop

25 januari 2021

In een tijd waarin minder wordt gevoetbald, daagt FC Groningen de leden van haar amateurpartners uit om in beweging te komen. Samen met clubplan Nederland wordt na het succes van Rondjevoorjeclub een nieuw initiatief georganiseerd. Eén waarbij geen rondjes worden gegeven, maar rondjes worden gelopen. Doe mee aan de Amateurconvenant FC Groningen Sponsorloop en kom met alle leden in actie voor de club. 

Strik je veters!

Een club aanmelden kan via sponsorloop.nl. De vereniging krijgt een kant-en-klaar promotieplan van partner Clubplan Nederland toegestuurd inclusief teksten en afbeeldingen op de sponsorloop te promoten. Leden kunnen zich aanmelden op een speciaal voor de vereniging ingerichte actiepagina. Sponsors kunnen zich aanmelden via de actiepagina van de leden en betalen met iDeal. Op die manier worden contactmomenten vermeden. Deze speciale sponsorloop is niet bedoeld als evenement. De RIVM-richtlijnen zijn leidend.
 
De actie wordt tijdens de voorjaarsvakantie op zaterdag 20 februari afgetrapt waarna leden tot en met 30 april de tijd hebben om sponsors te zoeken. De daadwerkelijke sponsorloop wordt in de meivakantie van 1 tot en met 9 mei georganiseerd.
 
FC Groningen wil kinderen en volwassenen meer en beter in beweging krijgen. De Trots van het Noorden is ervan overtuigd dat voldoende bewegen de minimale vereiste is om het maximale uit jezelf te halen. Door jouw club aan te melden voor de Amateurconvenant FC Groningen Sponsorloop, breng je de leden in beweging, geef je ze een concrete doelstelling en levert het de vereniging extra inkomsten op in een financieel zware tijd. FC Groningen kijkt er naar uit om alle ruim 200 aangesloten amateurverenigingen in beweging te krijgen.
 
Aandacht voor jullie vereniging via het Amateurconvenant FC Groningen?
Het Amateurconvenant FC Groningen beloont de clubs die het meest in actie komen met exclusieve aandacht. Stuur de leukste foto’s en video’s van de sponsorloop bij jullie club naar . De beste inzendingen worden geplaatst op de social media-kanalen van het Amateurconvenant. De allerleukste inzending krijgt bezoek van het social mediateam voor een exclusieve reportage over het in beweging brengen van de leden bij de vereniging. 

Laatste nieuws