Kaartenacties

3 tribune foto 2

Bezoek met je vereniging een wedstrijd van FC Groningen

Voor leden en teams van de 200 partnerverenigingen hanteren wij voor enkele thuiswedstrijden in het seizoen 2017/2018 een speciale groepsactie.

Via het kaartenaanvraagformulier, die u kunt vinden onderaan deze pagina, kunnen partnerverenigngen een groepsbestelling plaatsen van €10,00 per kaart. Vanwege de hoeveelheid aanvragen is de kaartenactie sinds vorige seizoen opgesplitst in drie wedstrijden voor clubs uit de provincie Groningen en drie wedstrijden voor clubs uit de provincie Friesland en Drenthe.

Resterende wedstrijden:
Provincie Groningen
FC Groningen - Roda JC (zondag 15 april, aanvang 14.30 uur)
Provincies Drenthe en Friesland              
FC Groningen - PEC Zwolle (zondag 11 maart, aanvang 12.30 uur)

Voorwaarden
• De kaartenactie is op basis van beschikbaarheid.
• Van de te bezoeken wedstrijden kan niet worden afgeweken.
• Alleen amateurclubs aangesloten bij het Amateurconvenant kunnen gebruik maken van de kaartenactie. Let wel, de kaartenactie en verenigingslink is enkel bedoeld voor leden en begeleiders van de vereniging. 

Wij raden aan om de bestelling in één keer te plaatsen, om ervoor te kunnen zorgen dat uw gehele groep bij elkaar kan worden geplaatst.

Kaarten aanvragen gaat voortaan via uw unieke clubpagina op de website van FC Groningen. De URL hiervan is: https://kaartverkoop.fcgroningen.nl/NAAM VAN UW VERENIGING

opstelling kampioensfeest