Kaartenacties

3 tribune foto 2

Bezoek met je vereniging een wedstrijd van FC Groningen

Voor leden en teams van de 200 partnerverenigingen hanteren wij voor enkele thuiswedstrijden in het seizoen 2017/2018 een speciale groepsactie.

Via een unieke verenigingslink kan elk lid van een partnerverenignig kaarten aanschaffen tegen het gereduceerde tarief van €10,00 per kaart. Vanwege de hoeveelheid aanvragen is de kaartenactie sinds vorige seizoen opgesplitst in drie wedstrijden voor clubs uit de provincie Groningen en drie wedstrijden voor clubs uit de provincie Friesland en Drenthe.

Resterende wedstrijden:
Provincie Groningen
FC Groningen - Roda JC (zondag 15 april, aanvang 14.30 uur)
Provincies Drenthe en Friesland              
Geen wedstrijd meer beschikbaar

Voorwaarden
• De kaartenactie is op basis van beschikbaarheid.
• Van de te bezoeken wedstrijden kan niet worden afgeweken.
• Alleen (leden van) amateurclubs aangesloten bij het Amateurconvenant kunnen gebruik maken van de kaartenactie. Let wel, de kaartenactie en verenigingslink is enkel bedoeld voor leden en begeleiders van de vereniging. 

Wij raden aan om de bestelling in één keer te plaatsen, om ervoor te kunnen zorgen dat uw gehele groep bij elkaar kan worden geplaatst.

Bestelproces: 

  • Registreer of log in via de unieke link van de vereniging. ( de link is bekend bij de contactpersoon van uw vereniging)
  • Kaarten kosten € 10.- per kaart indien er is gekozen voor een vak waar EUR 18,- bij staat. Het juiste bedrag wordt later in het bestelproces aangepast. 
  • Betaling met iDEAL.
  • Kaart(en) worden toegestuurd per eticket of per post.

Weet u niet wie de contactpersoon is van uw vereniging? Neem dan contact op met amateurconvenant2@fcgroningen.nl

opstelling kampioensfeest