Interactieve workshop met assistent-trainer Marcel Groninger

7 november 2017 / vandaag

Maandagavond 6 november vond de 3e workshop van de Masterclass Trainer/Coach plaats in het Noordlease Stadion. Deelnemers gingen, onder leiding van assistent-trainer van FC Groningen Marcel Groninger, aan de slag met de wedstrijdanalyse van FC Groningen - Willem II.

Presentaties
Allereerst werden er groepjes gevormd en kreeg elke groep een rol toegewezen. De bevindingen van de groepen werden aan de 'class' gepresenteerd. Na de presentaties kwam de gepassioneerde assistent-trainer aan het woord. Op een interactieve wijze presenteerde hij de analyse van de tegenstander, de wedstrijdbespreking en de wedstrijdeveluatie aan de hand van videobeelden. Zodoende kregen de masterclassers een uniek inkijkje in de werkwijze van de technische staf van FC Groningen.

Unieke samenwerking
Het Instituut voor Sportstudies van de Hanzehogeschool Groningen, de KNVB en FC Groningen hebben de handen wederom ineen geslagen om ambitieuze trainers een speciale Masterclass aan te bieden. De genoemde partijen willen op deze manier een bijdrage leveren aan het voetbalniveau in Noord-Nederland en een rol spelen in de persoonlijke ontwikkeling van ambitieuze trainers/coaches.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws