Geslaagde Masterclass Trainer/Coach

24 mei 2019

De afgelopen periode hebben 20 ambitieuze trainer/coaches uit Noord-Nederland de Masterclass Trainer/Coach met succes afgerond. Deze Masterclass is een uitvloeisel van het samenwerkingsverband tussen het Het Instituut voor Sportstudies van de Hanzehogeschool Groningen, de KNVB en FC Groningen.
 

Masterclass2019 4

State-of-the-art kennis
Tijdens de workshops werden trainer/coaches uitgedaagd door diverse sportprofessionals om het vak eens vanuit een ander perspectief te benaderen. Vier avonden gevuld met state-of-the-art kennis en vaardigheden over sportpsychologie, motorisch leren, blessurepreventie, ontwikkeling speelwijze en inspanningsfysiologie. Deelnemers ontvingen na afloop van de laatste workshop licentiepunten voor het trainer/coach-diploma en een Hanzehogeschool-certificaat.

Samenwerking
De Masterclass is een uitvloeisel van het samenwerkingsverband tussen FC Groningen, HEALTH i PORT en Hanzehogeschool Groningen (Instituut voor Sportstudies). De genoemde partijen willen een bijdrage leveren aan het voetbalniveau in Noord-Nederland en een rol spelen in de persoonlijke ontwikkeling van ambitieuze trainers/coaches.
 

Logos_Masterclass

Laatste nieuws