Gepersonaliseerde fan-artikelen ten behoeve van amateurverenigingen

4 december 2020

Amateurverenigingen hebben het momenteel zwaar. Inkomsten lopen terug waardoor clubs in financiële problemen komen. Het Amateurconvenant van FC Groningen en hoofdsponsor Office Centre bieden daarom een platform waarbij leden en supporters van aangesloten amateurverenigingen hun eigen fan-artikelen kunnen ontwerpen en bestellen.

Na sponsorloop.nl/fcgroningen/ en rondjevoorjeclub.nl, waarvan de teller voor de aangesloten amateurconvenantverenigingen na de eerste 5 weken al op 2.250 rondjes staat t.w.v. €45.510,-, hebben wij, in samenwerking met onze hoofdsponsor Office Centre, opnieuw een mooi initiatief waarmee uw vereniging extra inkomsten kan genereren. 

Hoe het werkt
Leden gaan naar de website amateurconvenant.mijnclubpagina.nl/ en kunnen een product naar keuze uitzoeken. Bijvoorbeeld een mooie mok, een handdoek of een telefoonhoesje. Deze kunnen zij dan eenvoudig personaliseren door de kleuren van de eigen vereniging toe te voegen en het clublogo. Na bestellen start productie en verzending. Verenigingen hoeven verder niets doen. 
 
Winst voor verenigingen
De winst van de verkopen is voor de amateurverenigingen. De bij FC Groningen bekende contactpersonen hebben per mail vorige week informatie gehad over dit platform en het verzoek logo en gegevens voor uitbetaling door te geven.
 
 

Laatste nieuws